Muži

Můj malý kluk

Než se muž stane otcem, většinou si užívá života. Diskotéky, kamarádi, holky, alkohol, někdy i drogy. Když má všeho dost, chce se usadit, najde si partnerku. Když chtějí miminko, muž má obvykle dilema. Ženě je pohlaví jedno v lepším případě, hlavní je zdravíčko, v horším případě chce žena holčičku, ale muž, ten chce chlapce. Proč? Jednoduše proto, že chlapec pro něj nebude tak složitý na pochopení, mohou spolu kopat s míčem, v pubertě a dál probírat holky. Je toho hodně, co muž se svým synem může dělat. Co se honí muži hlavou, když se narodí syn a co když se narodí dcera?
muž se svou dcerou
Máme chlapečka!
Muž je z této zprávy obvykle nadšený, po synovi toužil, už si představuje, jak mu v rané dospělosti koupí pivo a budou hodnotit spolu ženy. Jak ho naučí řídit auto, střílet ze vzduchovky a jak spolu půjdou na paintball. Představuje si, jak bude syn úspěšný fotbalista nebo hokejista nebo přímo prezident. Kouká se na ten malý uzlíček štěstí a je pyšný, ví, že syn je jeho chlouba a že jeho úspěchy budou i úspěchy otce. Zatímco maminka je vystrašená k smrti, jak moc velký satan to dítě bude a jaké negativní vlastnosti zdědí po jeho otci.
muž s miminkem spí
Narodila se princezna
Když se narodí děvčátko, muž obvykle zpanikaří. Není to proto, že by děťátko nemiloval, naopak. Představuje si všechny ty akce, kde byl se svými kamarády, všechny ty striptérky, společnice a děsí ho představa, že by některá z těch holek mohla být jeho dcera. Představa, že jeho vlastní krev, jeho malá holčička někde ukáže prsa je pro něj přímo horor a nejen to. Začne mít strach, co když jí někdy někdo znásilní, co když si najde špatného muže, co jí uhodí? A hlavně, co když bude potřebovat otcovskou radu? Muži se velmi bojí toho, že budou muset dát radu ženě nebo dceři v tomto případě, protože obecně neví, jak s ženou komunikovat. Jak se říká, muži jsou z Marsu a ženy přece z Venuše.